Domů     Bláznivě zamilovaná
Bláznivě zamilovaná

Michala jsem znala už dlouho. Kdysi jsme spolu měli krátký románek, ale to už je dávno. Asi tak deset let. Seznámil nás společný přítel a my se do sebe trochu zakoukali. Nebylo nám tehdy ještě ani dvacet.

„Máš nádherný vlasy,“ díval se mi upřeně do očí a lehce se usmíval. Nezmohla jsem se na odpověď. Žmoulala jsem skleničku s vínem a přemýšlela co říct.

„Nikdy jsem k nikomu necítil to, co k tobě. Mezi námi bylo vždy takové zvláštní jiskření. Prostě vášeň. Vždycky mám chuť na sex, když tě vidím,“ jeho úsměv se proměnil. Koutky rtů se zvedly nahoru. Vypadal vědoucně a světácky. Měl mě v hrsti.

Tušil, že i já k němu pořád ještě něco cítím. Věděl, že tento večer neskončí tím, že si řekneme ahoj a každý z nás půjde do své postele. Labužnicky si usrkl ze skleničky trochu bílého vína. V očích mu zářily malé jiskřičky.

Michal byl krásný modrooký brunet s vlasy po ramena. Vypadal téměř jako model z reklamy. Věčně usměvavý a sršící sebevědomím. Byl to poněkud divoký vztah. Většinu času, který jsme spolu trávili, zabíraly večírky a úžasný sex.

Milovali jsme se všude, kde to bylo jen trochu možné. V posteli rodičů i na záchodcích v barech a klubech. Všímala jsem si už tenkrát, že Michal docela dost pije, ale nepřikládala jsem tomu příliš velkou váhu. Byla jsem mladá. Chtěla jsem si užívat a bavit se.

Prožili jsme spolu několik úžasných měsíců, ale konec vztahu už tak růžový nebyl.

Bouřlivé hádky se střídaly se záplavami slz. Brečela jsem ale jen já. Michal se semnou rozešel, aniž by mi uvedl konkrétní důvod. Chápala jsem to tehdy jako velkou křivdu. Milovala jsem ho a trápila se kvůli rozchodu několik týdnů.

Přemýšlela jsem, co je špatně. Kde jsem udělala chybu. Pak jsem usoudila, že Michal se začal ve vztahu nudit. Chtěl si užívat svobody a pro mě v jeho světě zkrátka nebylo místo. Přátelé jsme však zůstali.

Nevídali jsme se sice příliš často, ale věděli jsme o sobě. On se časem odstěhoval do Brna. Našel si tam práci grafika v jedné designérské firmě. Kromě toho maloval obrazy a občas je prodával na výstavách. Chodil na rockové koncerty, jezdil na festivaly, navštěvoval bary.

Já si našla přítele. Jmenoval se Tomáš. Nebyl sice tak pohledný, jako Michal, ale měl jiné přednosti. Nechyběl mu smysl pro zodpovědnost. Pracoval jako policajt. Musel se udržovat v kondici a několikrát týdně chodil do posilovny.

Pravidelné cvičení mu prospívalo. Měl krásně vytvarovanou postavu, na které se rýsovaly jednotlivé svaly. Také Tomáše to po čase táhlo do velkého města. V Brně na něj čekalo povýšení a větší plat. Souhlasila jsem.

Pronajali jsme si s Tomášem malý byt a já jsem nastoupila do nového zaměstnání. Společné bydlení nám ale neprospělo. Často jsme se hádali. Někdy jsem měla dojem, že neexistuje věc, na které se my dva v klidu shodneme.

A do téhle Itálie se připletl Michal, který se k nám občas zastavil na kus řeči. Nebylo na tom nic až tak divného. Byli s Tomášem dlouholetí kamarádi a od našeho milostného dobrodružství uplynulo několik let. Také on měl už vlastní vztah.

I když pravda poněkud bouřlivý. Jeho nová známost se z večírků často vracela až nad ránem. Na párty přitom vyrážela několikrát do týdne. S ranním vstáváním si Michalova přítelkyně nemusela lámat hlavu, protože nikde nepracovala.

Její rodiče jí koupili velký byt v centru města. Jedinou

starostí Gábiny bylo dohlížet na chod prosperujícího baru, který jí svěřili rodiče. Zbývající čas trávila po nákupech a barech. Michal u ní bydlel a zpočátku si na nic nestěžoval. Po několika měsících však docházela trpělivost i jemu.

Přece jen musel chodit do práce. Těžce nesl, když si jeho milá domů vodila kamarády ve čtyři ráno a on je o hodinu později musel vyhazovat z bytu, protože začali demolovat vybavení.

Seděli jsme s Michalem na naší sedačce. Nebýt problémů, které jsme oba měli v našich partnerských vztazích, nejspíš by mezi námi k ničemu nedošlo. Lehce předklonil hlavu a začal mě líbat na rty.

Jeho ruce si jakoby samovolně našly cestu pod mou blůzku a mířily výš. Sundal mi podprsenku a nakonec i kalhotky. Sex s Michalem byl úžasný. Dlouho jsem se necítila tak skvěle. Tělem mi pulsovala energie a v břichu jsem cítila šimrání. Vrátit čas ale nejde.

Období kdy jsme si oba užívali, bylo dávno pryč. Naše láska skončila ve chvíli, kdy mi před lety řekl sbohem.

Ráno jsem pro nás připravila malou snídani.

„Podvedl jsi Gábinu někdy?“ Michal polkl a podíval se mi zpříma do očí.

„Ne, ale to neznamená, že bych jí chtěl kvůli jednomu úletu s tebou opustit,“ pronesl jakoby nic. Bodejť by také chtěl, myslela jsem si v duchu, bydlí v nádherném bytě a nemusí se starat o účty. Vše co vydělá, jde do jeho kapsy.

Se mnou by tak krásný a pohodový život neměl. Nechtěla jsem Michala vyhazovat, jenže za pár hodin se měl vrátit Tomáš. A já jsem věděla, že ať máme jakékoli problémy, vždycky mu dám před Michalem přednost. Rozešli jsme se podruhé. Teď už navždy.

Marcela, 31 let, jižní Morava

Předchozí článek
Další článek
Související články
23.7.2024
Zatvrdila jsem se a řekla si, že si už do života žádného chlapa nepustím. Potom jsem našla přede dveřmi kytici lučního kvítí. Všechno začalo tak, že jsem napochodovala ve Štěchovicích na parník. Doprovázel mě můj tehdejší kluk, a musela bych se hluboce zamyslet, abych si vzpomněla, jak se jmenoval. Měla jsem jich fůry. Byly to však samé nezávazné známosti, nic vážného. Věděla jsem, že až to bud
19.7.2024
S Václavem jsme se seznámili, když jsem pracovala jako servírka v hospodě. Václav tu sedával málem každý den. Kdyby mi tehdy někdo řekl: toho si jednou vezmeš za muže, zaťukám si na čelo. Vypadal jako ztracená existence. Vůbec jsem si ho tehdy nevšímala, jen jsem mu nosila jedno pivo za druhým. Často seděl v tmavém koutě úplně sám, jindy s kamarády podobného ražení. Šikovná jako poleno By
19.7.2024
Seznámili jsme se u táboráku. Praskalo dřevo, svítily hvězdy a on tak krásně zpíval. Až jsem si musela otřít slzy. Vzpomněla jsem si na den našeho seznámení, který se podobal tomuhle večeru. Šly jsme s kamarádkou podél řeky, večer byl krásný jako ze sna, a my uslyšely ten hlas. Mířily jsme za ním jako zhypnotizované. Můj idol seděl u táboráku s partou přátel. Když uviděli, jak stojíme a zírá
17.7.2024
Byla to láska z pionýrského tábora. Jardovi bylo devatenáct let a dělal vedoucího malým klukům. Byli z něj úplně paf a já taky. Zamilovala jsem se do něj na pionýrském táboře. Všechny holky to věděly, protože neumím udržet tajemství, všechno na sebe vykecám. Jsem odjakživa taková, máma byla to samé v bledě modrém. Byla jsem v oddíle nejstarších, patnáctiletých holek. Jardovi bylo devatenáct a d
14.7.2024
Věřím tomu, že pokud jsou si dva lidé souzeni, cestu k sobě si v životě nějak najdou. Jenom to někdy trvá opravdu hodně dlouho! Setkání, k němuž došlo po tolika letech v naší městské nemocnici, pro mě bylo velkým překvapením. Byla jsem tam tehdy za nemocnou sestrou a její stav mě docela trápil. Kráčela jsem zamyšlená po nemocniční chodbě, když jsem nechtěně vrazila do muže, který šel naproti. Z
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Na Měsíci bude kroužit vodíkový Lunar Cruiser
21stoleti.cz
Na Měsíci bude kroužit vodíkový Lunar Cruiser
Americká kosmická agentura NASA využije vodíkové vozidlo Toyota Lunar Cruiser pro svou nadcházejí pilotovanou misi na Měsíc. Šestikolové vozítko pro jízdu po povrchu umožní vědcům ještě detailnější pr
Sušená rajčata v oleji
nejsemsama.cz
Sušená rajčata v oleji
Dokonalá surovina, kterou v kuchyni potřebujete. Hodí se do těstovinových jídel, kuskusu, můžete je použít na obložené chleby, do rizota. Rozumí si s bylinkami, sýry i slaninou. Ingredience na 2 sklenice: ● 2 kg oválných zralých rajčat ● 15 stroužků česneku ● 4 lžíce sušené bazalky ● sůl ● olivový olej Postup: Rajčata překrojte a vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem. Osolte je
Interiérové stínění z textilních materiálů
rezidenceonline.cz
Interiérové stínění z textilních materiálů
Látky všech typů vnášejí do obytného prostoru příjemný pocit, současně nabízejí širokou škálu možností pro personalizaci a stylizaci interiéru. Ačkoli závěsy jsou často první volbou, existuje mnoho dalších možností, které stojí za zvážení. Jednou z hlavních výhod textilního stínění je jeho flexibilita s ohledem na aktuální zaměření konkrétního obytného prostoru. Materiály, jež jsou k dispozici
Šťavnatá barbeque žebírka
tisicereceptu.cz
Šťavnatá barbeque žebírka
Připravujete občerstvení na oslavu? Nezapomeňte připravit pikantní „barbekjů“ žebírka. Suroviny 2 kg hovězích žeber 1 lžíce uzené papriky 1 lžíce granulované cibule sůl, pepř Na omáčku
Návrat Bernáškové k ex? Společná dovolená!
nasehvezdy.cz
Návrat Bernáškové k ex? Společná dovolená!
Herečka Jana Bernášková (43) ze seriálu ZOO, která si ještě před lety nemohla přijít s otcem své dcery Justýny (17) na jméno, s ním teď vyrazila na společnou dovolenou. S režisérem Davidem Drábkem (54
První známá oběť atentátu? Faraon Teti!
epochalnisvet.cz
První známá oběť atentátu? Faraon Teti!
Titul první známé oběti atentátu v historii získává egyptský faraon Teti (někdy známý také jako Othoés), vládnoucí přibližně v letech 2291 až 2279 př. n. l.   Když faraon Venis zemře, aniž po sobě zanechá mužského potomka, pátá dynastie končí a nastává období nestability. Hledá se nový panovník, který „usmíří obě země“. Nakonec se jím
Záhady hradu Kost: Obývají ho duchové někdejších majitelů?
enigmaplus.cz
Záhady hradu Kost: Obývají ho duchové někdejších majitelů?
Prostřelený obraz neznámé ženy, svědectví o bílém obličeji objevujícím se na snímcích mramorové Madony, odbíjení neexistujících věžních hodin. To je jen několik záhad, které se vážou ke gotickému h
Tábor: Hravé město s hrdou tváří
epochanacestach.cz
Tábor: Hravé město s hrdou tváří
Jan Žižka střeží kamenným pohledem gotickou radnici i kostičky lega a čokolády. Pod pláštěm s kalichem za zvuků hudby a pouličního divadla ožívá genius loci města. Město Tábor, tak úzce spojené s husitským revolučním hnutím, vypíná svou hrdou tvář na jihu Čech. Tam, kde dříve řinčely zbraně, dnes cinkají sklenky místních vináren a kavárniček. Chcete-li také pocítit
Darovaná skleněná kulička mi přinesla veliké štěstí
skutecnepribehy.cz
Darovaná skleněná kulička mi přinesla veliké štěstí
Jednou jsem zasáhla do pranice malých kluků, kteří hráli kuličky. Jeden z nich mi dal svou skleněnku na památku. A štěstí si mě opravdu našlo! Když jsem zůstala sama s dětmi, nebyla to lehká doba. Měla jsem se co ohánět, ale brala jsem si ke své práci různé brigády, aby děti nepocítily chudobu, co se nám přilepila na
Česká republika zná nejlepší domácí vína roku 2024
iluxus.cz
Česká republika zná nejlepší domácí vína roku 2024
Branko Černý, ředitel největšího českého vinařského projektu Král vín, dnes slavnostně vyhlásil výsledky jeho soutěžní části. Do ní 165 českých a moravských vinařů přihlásilo celkem 1370 vín. • Abs
Armand Douglas Hammer: Temné fantazie krásného prince
epochaplus.cz
Armand Douglas Hammer: Temné fantazie krásného prince
Je hezký, urostlý, slavný a velmi bohatý. Dokonale splňuje všechny parametry moderního prince. Ale pozor! Je k mání jen pro opravdu otrlé princezny. Jeho představa kvalitního sexu zahrnuje svazování a kapku násilí. Navíc je možná kanibal. V případě amerického herce Armanda Douglase Hammera (*1986) byla Štěstěna značně rozdavačná. Armie se prostě uměl narodit. Jeho předkové nashromáždili obrovské
Jiří z Poděbrad vládl místo Pohrobka
historyplus.cz
Jiří z Poděbrad vládl místo Pohrobka
„Musíme ho tu zdržet,“ říká Jiří z Poděbrad v kruhu přátel. Ladislav Pohrobek, kterému zjara přísahal věrnost, teď na podzim přijel do Prahy. Plánuje se jeho korunovace, ale jde i o to dostat mladičkého krále pod svůj vliv. Jiří se už postará, aby zůstal déle než rok. Odjede až v listopadu 1454.   Na svět