Domů     Zlobím jenom jeden den v týdnu
Zlobím jenom jeden den v týdnu

Kamarádka nazývá moje milostné eskapády zlobením. Vždycky mě nabádá, abych nezlobila! Já si vzala její radu k srdci a snažím se. Svoje zlobení jsem omezila jen na jeden den v týdnu!

Začalo to úplně nevinně. V lázních, jak jinak! Takové klišé, ale zřejmě obvyklejší, než by člověk čekal. Můj pobyt v lázních byl k nevydržení. Samé procedury, tělocvik a večer nudný program. Nic horšího se nedalo vymyslet. Nejhorší bylo, že snad všechny zúčastněné to bavilo.

Ukrutně jsem se nudila

Neustále jsem slyšela chválu na dobrou kuchyni a ochotné sestry i personál. Ne že by to nebyla pravda, ale to přece k nějakému pobavení nestačí! Pokud někdo namítne, že lázně mají sloužit k zotavení a ne k zábavě, musela bych oponovat.

Zábava je přece to, co lidi drží při životě. A bez dobré nálady nemůže být nikdo zdravý. Naštěstí jsem po necelém týdnu pobytu našla spřízněnou duši. Podobně smýšlejícího pána.

Za normálních okolností by mě absolutně ničím neupoutal, byl průměrný ve všech ohledech.

Tím myslím vizáž i inteligenci. Za jeho největší klad jsem považovala jeho nízký věk a temperament. Ani on ze mě nebyl asi úplně nadšený, představoval si jistě mladší! Ale navzdory věku jsem byla hodně aktivní a čilá.

Pojil nás stejný cíl

Už první večer byl ze mě nadšený! Prý si takhle s manželkou neužil už hodně let… Nikdo jiný k mání nebyl, a tak jsme se bez dlouhých řečí sblížili rychle a intenzivně. Za stejným účelem. Trochu se pobavit.

No, zábava to byla náramná, někdy i během dne, proč čekat na večer… Po příjezdu se mi po takovém adrenalinu občas zastesklo. Vzpomínala jsem na chvíle, kdy jsem mohla zapomenout na všechny bolesti i trápení!

Kamarádka mi dohodila milence

Můj manžel byl hodný, ale přece jen. Po těch letech trochu okoukaný a předvídatelný. Trvalo snad půl roku, než mě napadla jednoduchá věc. Udělat si takové malé lázně doma. Myslím tím, proč si nepořídit milence i bez lázní? Vůbec jsem nedokázala pochopit, proč mě to nenapadlo už dřív.

S nápadem jsem se svěřila nejlepší kamarádce. Sdílely jsme společně mnohá tajemství, a tak ani nebyla moc překvapená. „Vlastně se divím, že něco takového neprovádíš už dávno.

Říkala jsem si kolikrát, zda tě to napadne!“ smála se bezstarostně a hned mi dala kontakt na svého kamaráda. Prý by určitě měl zájem! No, nemýlila se.

Potřebovala jsem alibi

Jenže to nebylo tak snadné jako v lázních. Potřebovala jsem nějaké krytí. Alibi. Ne že by byl můj muž nějak extrémně žárlivý, to ne, ale přehled mít chtěl. Stačilo se opozdit v práci a už volal. Kontroloval mě pod nějakou líbivou záminkou.

Jako že mě zrovna chtěl pozvat na večeři nebo jít do kina. Jo, ten tak! Vždycky jsem ho uchlácholila, protože jsem opravdu byla tam, kde jsem tvrdila. Ale teď jsem potřebovala čas jen pro sebe a svoji zábavu.

Kamarádka se po delším přemlouvání uvolila, že mi ta alibi poskytne. Ale jednou, jedinkrát týdně! No, nemusí zatím pršet, jen když kape. Smířila jsem se s faktem, že budu zlobit jen jeden den v týdnu. Klapalo to náramně.

Pozval mě do lázní

Zazlobila jsem si a domů se vrátila v dobré náladě. Zbytek týdne jsem sekala latinu. Všichni byli spokojení! Tedy až na mého milence. Začal si nárokovat víc času, než jsem mu mohla dát. Nakonec to vyřešil po svém. Koupil mi lázně! „Představ si to štěstí.

Vyhrála jsem poukaz do lázní! A to jen za vyluštěnou křížovku!“ chlubila jsem se manželovi a čekala, zda mi na tu lež skočí.

On ale zpozorněl. „Prosím tě, a odkdy ty luštíš? V životě jsi nic nevyluštila, natož abys něco někam posílala…“ Já jen krčila rameny, abych nějakým výrokem situaci ještě nezhoršila. I manžel mlčel a doma zavládlo napětí. Ani pusu na dobrou noc mi nedal, jak z té novinky byl vykolejený.

Pobyt ve třech

Druhý den ale vstal s dobrou náladou. U snídaně mi slavnostně oznámil, že do těch lázní pojede se mnou. Abychom si užili společně! Radost jsem neměla, ale co dělat? Předstírala jsem ale, že jsem nadšená. A tak mě čekaly nejzábavnější lázně všech dob. Měla jsem totiž s sebou milence i manžela.

Bylo jen nutné zařídit, aby se ti dva nepotali. Jen co se manžel ponořil do vany s rašelinou, utíkala jsem za milencem. A jen co se milenec oddal masážím, obšťastňovala jsem manžela, aby měl dobrou náladu a neprudil. Byla to fuška, ale tentokrát mi šly lázně k duhu.

Smějeme se společně

Zhubla jsem a rozhýbala všechny kosti v těle. Škoda že takový druh lázní neproplácí zdravotní pojišťovna! Doma jsem pak hned vše vyprávěla kamarádce. Smála se, až jí málem zaskočilo. Rozhodla se vzít z mého počínání příklad.

Také si našla jednoho pána, s kterým si zpestřuje svoje nudné manželství. Každý týden si u dortíku vyprávíme, co jsme zažily. Dortík si můžeme obě dovolit. Tělocviku máme víc než dost!

Karolína R. (60), Plzeň

reklama
Související články
10.5.2024
Byli jsme s mužem vždy takoví sportovci! Nemohla jsem si připustit, že už nevydržíme tolik, co dříve. Až jsem jednou ošklivě přecenila své síly. Když jsme se s Tomášem potkali, bylo to na náročném výšlapu do hor. Vyrážela jsem s partou holek, které byly stejně aktivní sportovkyně jako já. Tehdy jsme se skryly před deštěm v horské boudě a tam narazily na skupinku horalů, mezi nimiž jsem si našla
8.5.2024
Byla jsem člověk, který sahal hned po lécích a vyhledával lékaře. Léčitelům jsem nevěřila. Proto jsem si nejspíš musela vzít za muže včelaře. O koníčku mého druhého manžela jsem neměla dlouho ani ponětí. Až po tříleté známosti, když jsem začala trpět strašnými bolestmi hlavy, jej prozradil. Měla jsem těch nemocí mnoho už od dětství, byla jsem zhýčkané děcko z lékařského prostředí, které nemě
7.5.2024
Z rozvodu mě vyléčila až opravdová láska. Znovu jsem se vdala a můj druhý muž byl tak báječný, že jsem se po jeho boku změnila k lepšímu. Když mě Pavel opustil, nějakou dobu jsem se domnívala, že to nepřežiju. Samozřejmě že mě všichni ujišťovali, že na to se neumírá, že se dám dohromady, že to spraví jenom čas. Byly to jen takové řečičky a zároveň to byla neoddiskutovatelná pravda. Přežila jsem
7.5.2024
Můj přítel je prý zázrak, něco, co se hned tak nevidí. Kamarádky mi ho závidí, ale já ho žádné nedám. Asi to vypadá, jako že se chlubím, no vlastně máte trochu pravdu. Zažila jsme chlapy, kteří velkohubě slibovali hory doly a skutek utek. Měla jsem partnery, kterým se nedalo za mák věřit. Měli sice spoustu dobrých vlastností, ale nakonec zjistíte, že splnění slibu je jistota, která vás uklidňuj
3.5.2024
Nikdy jsem moc nevěřila na takové to věštění, magii a další věci. Ale kamarádka mne jednou vzala za kartářkou. Ke své škodě. Neměla to dělat. S Gábinou jsme se poznaly na vysoké a od té doby jsme byly kamarádky. Rozuměly jsme si ve spoustě věcech, avšak já třeba byla víc při zemi než ona, takže i proto ona věřila horoskopům, milovala tajemno. Gábina byla i větší romantička, snila o lásce z tele
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
V zrcátku jsem spatřila cizí tvář
skutecnepribehy.cz
V zrcátku jsem spatřila cizí tvář
Před lety jsem našla kapesní zrcátko. Líbilo se mi, tak jsem si ho nechala. V odrazu jsem ale vídala tvář cizí vyděšené dívky. Celý život moc ráda chodím do kina. Jednou na sedadle v kinosále zůstalo ležet zdobené kapesní zrcátko. Moc se mi líbilo, tak jsem si ho nechala. Ale to jsem ještě netušila, co mě čeká.
Snaží se Prachař utajit,  že od něj Sandeva utekla?
nasehvezdy.cz
Snaží se Prachař utajit, že od něj Sandeva utekla?
Půvabná herečka ze seriálu Jedna rodina Sara Sandeva (26) podle mnohých spekulací nedávno opustila herce Jakuba Prachaře (40). Sice ho milovala, ale údajně neunesla nátlak na založení rodiny. Každý
Mühle Glashütte se prezentuje novou linií hodinek Sportivo
iluxus.cz
Mühle Glashütte se prezentuje novou linií hodinek Sportivo
Jak hodinářský web Chronoblog uvedl, tak je veřejně známo, že Thilo Mühle, generální ředitel saské společnosti Mühle Glashütte, a jeho syn Dustin jsou zapálení sportovci. Thilo je nadšeným cyklistou a
Vyzkoušejte astrodietu!
nejsemsama.cz
Vyzkoušejte astrodietu!
Trápí vás kila navíc a nemůžete se jich zbavit? Vyzkoušejte speciální dietu podle slunečního znamení vašeho horoskopu. Sama poznáte, že výsledky se brzy dostaví! Hvězdy vám poradí, jak na to. Zkuste to spolu s námi. Beran 21. 3. – 20. 4. Jste netrpělivá, a když něco nevychází podle vašich představ, rychle ztrácíte zájem. To platí i pro diety. Proto jezte
Duchové na kolejích: Lidé zkouší získat otisky jejich rukou!
enigmaplus.cz
Duchové na kolejích: Lidé zkouší získat otisky jejich rukou!
V americkém státě Texas je od čtyřicátých let minulého století tradován temný duchařský příběh, který začal tragickou srážkou školního autobusu s vlakem. Místem nehody měl být jeden železniční přejezd
AUTOSALON a RODINA A VOLNÝ ČAS
epochanacestach.cz
AUTOSALON a RODINA A VOLNÝ ČAS
Vydavatelství RF Hobby vás zve na největší motoristická prodejní a kontraktační výstavu Autosalon na výstavišti v Lounech. Věříme, že sluneční paprsky dají vyniknout nablýskanosti a kráse automobilů. Nebudou chybět motorky, čtyřkolky, skútry a obytné vozy. Ve stejném termínu, tedy od 17. do 19. května 2024 zde také probíhá výstava pro celou rodinu. Výstava Rodina a volný čas
Einstein v praxi: K čemu je nám obecná teorie relativity?
epochaplus.cz
Einstein v praxi: K čemu je nám obecná teorie relativity?
Publikoval přes 300 vědeckých prací a dal lidstvu nejslavnější rovnici světa E= mc2. Dodnes patří k největším vědeckým hvězdám, ke zhmotnělé tvůrčí genialitě, protože jeho speciální teorie relativity se vpasovala mezi pilíře moderní fyziky. Před 108 lety přinesl světu její dokonalejší verzi – obecnou teorii relativity.   Teoretický fyzik Albert Einstein (1879–1955) neměl laboratoř, stačil
Zvláštní populace hadů, která zvládá herecké výkony
21stoleti.cz
Zvláštní populace hadů, která zvládá herecké výkony
Pokud se had stane obětí útoku, obvykle volí dvě strategie; buď reaguje protiútokem nebo útěkem. A pak jsou tu ještě užovky z ostrova Golem Grad v Severní Makedonii. Ti v případě ohrožení předvedou he
Banánový koláč
tisicereceptu.cz
Banánový koláč
Tento lahůdkový koláč můžete připravit i do chlebíčkové formy. Na vysypání formy se dá použít mletý kokos, mleté ořechy i strouhanka. Ingredience 4 vejce 200 g moučkového cukru 1 banán 2 lžíc
Obraz plačící chlapec: Proč nikdy neshoří?
epochalnisvet.cz
Obraz plačící chlapec: Proč nikdy neshoří?
Jako nejprokletější obraz na světě bývá označován Plačící chlapec. Údajně je na něm dítě, jehož rodiče zemřeli při požáru a ono pak proklelo každé místo, kde se nacházelo. Jakékoliv jeho zpodobnění má nosit smůlu a domy, v nichž se obraz objeví údajně často shoří na popel. Podle zpráv hasičů ale samotný obraz neshoří nikdy. Má
7 nejtajemnějších rituálů starověkého světa: Zbití králové, tance s býky a faraoni na zabití
historyplus.cz
7 nejtajemnějších rituálů starověkého světa: Zbití králové, tance s býky a faraoni na zabití
Velekněz mu vlepil do tváře políček a vytahal ho za uši! Následně babylonský král poklekne před bohem Mardukem, aby se vyznal ze své bezúhonnosti. Když odříká naučený text, velekněz ho potvrdí v královském úřadu. Vrátí mu odznaky jeho moci a ještě jednou ho prudce udeří do obličeje! Rituály doprovázejí lidstvo odnepaměti. Již ve starověku poskytovaly
Moderní rezidence u rovníku
rezidenceonline.cz
Moderní rezidence u rovníku
Rezidence vznikla v rovníkovém Ekvádoru. Betonová stavba rozvržená do tvaru písmene T působí přes svou masivní konstrukci příjemně svěžím, elegantním a odlehčeným dojmem. Tři podlaží, tři obytná kř