Domů     Dcera měla poměr s mým kolegou
Dcera měla poměr s mým kolegou

Kolega se začal měnit k lepšímu. Nakoupil si nové košile a také hodně zhubl. Chválila jsem ho, ale nenapadlo mě, že za jeho skvělým vzhledem stojí moje dcera, jeho nová milenka!

Moje dcera byla už od dětství moc chytrá a šikovná. Když vystudovala střední školu a měla jít na vysokou, postavila si hlavu. „Nechci do třiceti studovat. Toužím po rodině a dětech!“ oznámila nám rezolutně a my s manželem věděli, že jakákoli domluva je marná.

Naštěstí si našla moc hodného manžela a postupně se jí narodili tři krásní kluci, naši vnuci.

S kolegou jsme znali všechna svá tajemství

Vše se zdálo být v nejlepším pořádku a my byli nakonec rádi, že jsme dceru nenutili k tomu vysněnému studiu. Vždyť k čemu by jí byl nějaký titul, když by byla nešťastná? Občas jsem o ní hovořila i s kolegou.

Pracovali jsme spolu už hodně dlouho a znali se lépe, než mnozí manželé. Já znala jeho temná tajemství a on zase moje slabůstky. Ta tajemství spočívala v četných avantýrách, které si kolega nedokázal odpustit. Doma měl hodnou ženu a dceru.

Jako otec byl skvělý a i v manželství mu to kupodivu klapalo. Manželku zahrnoval dárky a pravidelně jednou týdně jí dokonce kupoval i květiny. Mojí velkou slabostí bylo mlsání. Měla jsem dost velkou nadváhu, ale svých dortíčků jsem se prostě nedokázala vzdát.

Dcera mi dokonce koupila i nějaké jídlo na celý měsíc v krabičkách. Bylo moc dobré, ale dortíčky jsem si musela kupovat tajně a jedla je v práci ke kafíčku. Tak jsme se s kolegou vzájemně kryli.

Dočista se zbláznila

Potom se Milan začal měnit. Jednou přišel v takové super moderní projmuté košili, potom zase v nových riflích. I účes měl trochu jiný a celkově vypadal mladší. „Co je s tebou, že najednou vypadáš tak dobře? Vyptávala jsem se a on jen odvětil, že zhubl.

„Měla bys to taky zkusit!“ řekl trochu výsměšně a mě ta jeho slova dost zamrzela. Už i on mi bude domlouvat?

Důvod Milanovy proměny mi došel až mnohem později. To když za mnou přišla do kanceláře moje dcera. Prý jde okolo a tak ji napadlo mě navštívit!“ měla jsem radost, ale nešlo mi na rozum, proč za mnou chodí do práce, když den před tím byla u nás doma?

Potom jsem si všimla významného pohledu, který vrhla na mého kolegu Milana. On trochu zrudl a mně to najednou došlo. Moje dcera, matka tří dospívajících kluků, má poměr s mým záletným kolegou! Krve by se ve mně nedořezal. „Co si od toho ta holka nebohá slibuje?“ říkala jsem si.

Napadlo mě, že je předělám

Kdyby její románek vyšel najevo, zůstane sama, bez manžela a kolega se kvůli ní jisto jistě nerozvede. Na to se měl příliš rád! Liboval si, v jakém žije pohodlí a jaký má doma servis. To mu za těch pár kytek stálo!

Pozorovala jsem ty dvě už trochu opelichané hrdličky a přemýšlela, jak jim ten jejich tajný poměr znechutit. Nebyla jsme už tak naivní, abych si myslela, že nějaké domluvy a proslovy něco zmohou. Uplynulo pár dní, než jsem dostala trochu kloudný nápad.

Budu je konfrontovat s realitou! Blížila se oslava mých narozenin a já všechny, včetně Milana a jeho ženy, pozvala domů na oslavu. Vystrojila jsem velkolepou hostinu a ještě před tím jsem si dala schůzku s Milanovou ženou.

„No víte, jak bych vám to řekla, Milan je teď takový šik. Moc mu to sluší a ženské se za ním otáčejí. Napadlo mě, že byste ho mohla překvapit nějakými novými šaty a účesem?“ řekla jsem jeho hodné manželce a v duchu se modlila, aby se na mě neurazila.

Výsledek stál za to

Ona ale vzala můj návrh s klidem. Prý mám pravdu a dlouho uvažuje o nějaké změně svého vzhledu! To samé jsem provedla i v případě svého zetě, dceřina manžela. S tím jsem rovnou zašla do obchodu a nakoupila mu to nejhezčí oblečení, co bylo k mání.

Následoval holič a prodejna obuvi. Ten kluk se změnil k nepoznání! Vůbec bych nevěřila, co je možné. V den oslavy jsem byla napnutá až k nevydržení. Co se bude dít, až se ti dva spiklenci potkají? Bylo to trochu jako z grotesky.

Místo aby si posílali tajné signály očima, jako doposud, koukali jen po svých změněných protějšcích. Milanově manželce to neuvěřitelně slušelo a o mém zeťáčkovi ani nemluvě. Však je také všichni hosté obdivovali! Dcera si už Milana ani nevšimla, začala žárlit.

A Milan se držel manželčiny sukně jako by byla z lepidla. Plán mi vyšel! Teď už mi zbývá jen zapracovat na sobě a vzdát se všech sladkostí! Abych se i já svému muži zase zalíbila.

Ivana N. (61), severní Morava

Související články
21.10.2024
Ke svatbám patří svatební dary. Když jsem se před lety vdávala, věnovala nám tetička vzácný přívěsek. V  naší rodině se dědil už po čtyři generace. Tetička nám kladla tehdy na srdce, že je to opravdu velká cennost, že je posázený diamanty, a ten největší, prostřední, má cenu desítek tisíc. Prý to není prostě žádná věc na běžné nošení, spíš taková pojistka na horší časy. Její dědeček ho už dokon
18.10.2024
Bylo to překvapení, kterému jsem nechtěla uvěřit. Při úklidu jsem objevila schované lahve s alkoholem. Nemohly patřit nikomu jinému než manželovi. Začal pít a mně nastalo peklo! Našla jsem jich hodně. Opravdu hodně, to mě vyděsilo! Ve skříni s košilemi, v botníku a taky v jeho skříňce s nářadím. Vodka, rum a domácí slivovice. Té jsem se lekla nejvíc. Co kdyby ještě navíc přišel o zrak? Všech
17.10.2024
Říká se, že rodina je vším. Že bychom si měli být oporou. Jak mám ale soucítit s někým, kdo mě podrazil? Můj vztah se sestrou byl už od mládí trochu komplikovaný. Ne že bychom se neměly rády, pár „ale“ tam ovšem bylo. Já byla mladší o pět let, takže na mne někdy žárlila jako na benjamínka. Když jsme vyrůstaly a ona byla v pubertě, tak mě brala jako přítěž, protože zatímco se chtěla bavit s vrst
9.10.2024
Mít handicapované dítě není lehké pro nikoho. Náš malý Jindra ale přinesl celé rodině nejen starost, ale hlavně hodně radosti i štěstí! Narodil se přidušený a lékaři ho dlouho rozdýchávali. Ty dlouhé chvíle na porodním sále moji dceru změnily. Strach o právě narozené dítě je tvrdá zkušenost. Malý Jindříšek byl tiché miminko. Bohužel poporodní komplikace na něm zanechaly nevratné poškození, tak
7.10.2024
Smějeme se mužům, že je chytne druhá míza, ale neuvědomujeme si, že i nás to může potkat. Mně se to stalo v rodině. Mé dceři, přesně. Lenka byla vždy hodná holka. Chytrá, v životě úspěšná, jen se jí nedařilo na poli lásky. Tedy myslím, protože nám nikdy nikoho nepředstavila. Až Zdeňka. Byl takový neslaný nemastný, mohla si vybrat lépe. To jsem si tehdy myslela, neříkala jsem to Lence. Byla jsem
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Nemůže Maximová najít chlapa kvůli svému otci?
nasehvezdy.cz
Nemůže Maximová najít chlapa kvůli svému otci?
Je krásná, talentovaná a už nějaký čas sama. Herečka Elizaveta Maximová (32) ze seriálu Jedna rodina v rozhovoru přiznala, že za všechno zřejmě mohou její dva tatínci! Bolestivý rozchod Loni se
Stovky nových pohádkových příběhů, a ještě více atrakcí:  Největší světelný zábavní park WINTER WONDERLAND se vrací
21stoleti.cz
Stovky nových pohádkových příběhů, a ještě více atrakcí: Největší světelný zábavní park WINTER WONDERLAND se vrací
Světelný zábavní park Winter Wonderland znovu otevřel. Na 30 000 m² přináší více než 200 nových zářivých instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy. V ceně vstupenky jsou zároveň neomezené
Obraz po pradědečkovi našel cestu domů
skutecnepribehy.cz
Obraz po pradědečkovi našel cestu domů
Náš praděd krásně maloval, žádný jeho výtvor nám ale po něm nezůstal. Vnuk si jednou koupil obraz v bazaru, byli jsme překvapeni autorem. Svého pradědečka jsem neznala, hodně jsem ale o něm slyšela. Byl to umělec, malíř, který vystavoval i v cizině. Bohužel jsem neměla ani jeho podobiznu a ani žádný z jeho obrazů se v naší rodině nedochoval. Prababička je všechny
Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací: Nový a ještě lepší!
epochanacestach.cz
Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací: Nový a ještě lepší!
Více pohádkových příběhů i atrakcí, více zábavy, již od 18. října v Praze, Letňanech. Světelný zábavní park Winter Wonderland se vrací do pražských Letňan. Přináší více než 200 nových světelných instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy, přidá také další, ještě větší zábavné a adrenalinové atrakce. Všechny venkovní atrakce a světelné instalace jsou v ceně základní vstupenky.
Chilli con carne s vařenou rýží
tisicereceptu.cz
Chilli con carne s vařenou rýží
Luštěniny zasytí, obsahují bílkoviny a velké množství vlákniny. Ingredience 1 lžíce řepkového oleje 1 střední cibule 280 g hovězího mletého masa 1 lžička mleté sladké papriky ¼ lžičky kajens
Odhalte tajemství pěti prvků
enigmaplus.cz
Odhalte tajemství pěti prvků
Se zákonem jin a jang uplatňovali staří taoisté při analýze a chápání přírodních dějů teorii pěti prvků. Vnímali je jako dynamické procesy, které mohou vysvětlit všechno v přirozeném světě. Každý p
Nevlastní dcera je mou oporou
nejsemsama.cz
Nevlastní dcera je mou oporou
Ať si někdy vysníte budoucnost, osud si pohraje s kartami, a vše dopadne úplně jinak. Moje milovaná vlastní dcera mě odstřihla a jen pár let nato mi do života přišla nevlastní dcera. Zamilovala jsem se už na učňáku a s Karlem jsme byli spřízněné duše až do jeho posledního vydechnutí. Velmi brzy po svatbě se nám narodila dvojčata, kluci Tomáš
Komfort vnitřního prostředí
rezidenceonline.cz
Komfort vnitřního prostředí
Dostatečná vlhkost, příjemná teplota a čistota vzduchu v interiéru jsou důležitými faktory, jež významným způsobem ovlivňují kvalitu a uživatelský komfort obytného prostoru. Podílejí se na něm svými parametry samozřejmě také samotné budovy, dosažení potřebných hodnot je však leckdy nemožné bez odpovídajících zařízení. Ideální řešení představují novostavby, v nichž lze daného cíle dosáhnout aplikací vhodných řešení,
Tady může vypuknout peklo. Představujeme 10 nejbezpečnějších sopek planety
epochaplus.cz
Tady může vypuknout peklo. Představujeme 10 nejbezpečnějších sopek planety
Už po tisíce let jsou sopky tím, co lidstvo děsí a fascinuje zároveň. Jejich běsnění dokáže být neuvěřitelně nádherné, ale také obrovsky nebezpečné a doslova smrtící. Ostatně to se v minulosti ukázalo už mnohokrát a v některých případech sopečné výbuchy ovlivňovaly životy lidí po celém světě. A experti se shodují: Dříve nebo později nás něco takového nutně
Nepoctivé pekaře koupali ve Vltavě
historyplus.cz
Nepoctivé pekaře koupali ve Vltavě
„Podvádíte,“ píchne nespokojeně mistr pekařského cechu prstem do žitného bochníku. Ještě nepřikročil ke kontrole rozkrojením, a už na první pohled vidí, že chléb je menší, než určují cechovní artikule. Prodává se ale za běžnou cenu. Pekař má zaděláno na pořádný problém…   1. Pekaři. V letech 1349–1419 jich v metropoli působí 157. Založení O pražském
Vodní démoni dávných Germánů: Čím se lišili od vodníků?
epochalnisvet.cz
Vodní démoni dávných Germánů: Čím se lišili od vodníků?
Každý ví, kdo je to vodník. Pohádková bytost, která je buď legrační, nebo strašidelná. Za dávných dob byl ovšem považován za děsivého démona. V existenci antropomorfní vodní bytosti však nevěřili pouze slovanské, ale také germánské národy! Byla jejich víra oprávněná? Zatímco my máme vodníka, germánské národy mají Nixe. Tato tajemná bytost má s vodníkem
Plastová okna Schüco FocusIng s rovnými liniemi hliníku
iluxus.cz
Plastová okna Schüco FocusIng s rovnými liniemi hliníku
Nový plastový okenní systém Schüco FocusIng se designem maximálně přiblížil vzhledu hliníkových profilů, zvýšil podíl recyklovaného materiálu při výrobě, ale především nabízí dvojí stavební hloubk