Domů     Léčitelka ovládala mého muže
Léčitelka ovládala mého muže

Vyhledat pomoc u těch, kteří pracují s energií, může být nebezpečné! Důvěru, se kterou se svěříme do rukou neznámých lidí, bychom měli předem zvážit.

Můj manžel Jaromír nikdy nebyl sportovní a aktivní typ. Raději si doma četl dobrou detektivku nebo sledoval sportovní zápas v televizi, než aby šel na procházku nebo třeba plavat. Jeho sedavý způsob života si tak musel dříve nebo později vybrat svoji daň.

Krátce před padesátkou ho začaly trápit ukrutné bolesti zad. Souviselo to nejspíš nejen s jeho životním stylem a kancelářskou prací, ale měl to také rodové – jeho otec i matka tím trpěli také.

Bolesti zad nepolevovaly

Začal obcházet doktory, jenže nic nepomáhalo, ani prášky, ani injekce. Když se bolesti stále stupňovaly, tak Jaromír dokonce začal chodit i na pravidelné masáže a k fyzioterapeutovi a taky se snažil hýbat.

Chodili jsme především na procházky, občas jsme vyrazili i na kola nebo jsme šli plavat do bazénu. Úleva ale přišla vždy jen na chvíli.

Vyhledala jsem léčitelku

Na rozdíl ode mě manžel nevěřil ani na bylinky ani na kouzla. Když se ale jeho stav nelepšil, tak začal ze svých názorů pomalu ustupovat. Nakonec byl ochoten zajít se mnou za nějakou léčitelkou a alespoň to zkusit.

Žádnou léčitelku jsem osobně neznala, a tak jsem musela hledat v inzerátech. Jeden z nich mě opravdu zaujal, navíc ta dotyčná bydlela v sousedním městě. Jednoho dne, kdy manžela záda brala opravdu hodně, jsem oné ženě zavolala a objednala u ní manžela. Vydali jsme se tam následující víkend.

Cítil se lépe

Byt léčitelky byl opravdu působivý a z paní Magdalény, asi čtyřicetileté ženy, vyzařovalo kouzlo a energie. Docela jsem věřila, že by manželovi mohla pomoci. A ukázalo se, že jsem se nemýlila.

Namíchala mu všelijaké byliny, uvolnila jeho čakry, provedla jakýsi uzdravující rituál. V dalších dnech po té první návštěvě manželova bolest zad skutečně ustupovala a on si liboval.

Přál si, co nejdříve paní Magdalénu znovu navštívit, v čemž jsem mu samozřejmě nebránila. Stálo to nějaké peníze, ale jednalo se o rozumné, nijak přehnané částky. Začali jsme tedy paní léčitelku navštěvovat pravidelně.

Začal se zajímat o nadpřirozeno

Společně s Jaromírem jsem si dělala naději, že by se bolestí mohl zbavit úplně. Manžel se podle svých slov cítil skvěle jako nikdy v životě. Změny v jeho chování jsem si všimla až později.

Na jednu stranu ho sice záda přestávala bolet, na druhou stranu se ale z Jaromíra najednou stával až fanatický zájemce o nadpřirozené síly, zejména ve spojitosti s paní Magdalénou.

Požadovala různé dary

Začala jsem na něho dokonce žárlit, protože o léčitelce neustále mluvil. Z návštěv jednou týdně se postupně stávaly návštěvy třikrát týdně. Jaromír se netajil tím, že paní Magdaléně chce dát nejen běžnou odměnu, ale také nějaké dárky navíc.

Namlouvala jsem si, že je to prostě jen projev vděku za to, jak mu pomáhá, intuice mi ale napovídala, že ho ta žena pomalu ovládá. Jednou si dokonce řekla o drahý prsten s drahokamem a manžel se rozhodl sáhnout kvůli tomu do našich úspor.

Protestovala jsem, takže nakonec s nelibostí ustoupil. Mělo to ale následky – záda ho najednou začala bolet o mnoho víc. Podezřívala jsem paní Magdalénu, že to udělala schválně, když manžel nesplnil její přání.

A začalo mi být stále více jasné, že ta žena ovládá také černou magii, a že ji používá na mého manžela!

Musela jsem jednat rychle

Když jsem se manželovi se svým podezřením svěřila, začali jsme se o celé situaci hádat. Nelíbilo se mi, jak léčitelku obhajuje. Snažila jsem se mu dát najevo, že se ocitl v její moci a že na něho bude dělat čím dál větší nátlak. Nebylo to nic platné.

Podléhal jí víc a víc. Zanedlouho mě naprosto šokoval tím, že jí chtěl darovat část pozemků, které jsme zdědili po jeho rodičích. To už na mě bylo moc.

Záchranu jsem viděla jedině v tom, najít jinou léčitelku nebo léčitele, který by Jaromíra z moci paní Magdalény vymanil. A musela jsem jednat hodně rychle, než se mi rozpadne manželství nebo než kvůli léčitelce postupně přijdeme na mizinu!

Uvedl manžela do hypnózy

Po zhruba týdnu jsem našla staršího pána, o němž jsem četla jenom samou chválu. Zavolala jsem mu a celou situaci vysvětlila. Byl ochoten nám pomoci. Věděla jsem, že bych manžela na návštěvu k němu jít nepřinutila, proto jsem léčitele pozvala k nám.

Řekla jsem mu, že to je známý mé kolegyně a že mi přišel s něčím pomoci. Uvařila jsem nám všem kafe a posadili jsme se do obýváku. Bavili jsme se o všem možném a jemu se tak nenápadně podařilo uvést manžela téměř do hypnózy.

Na kouzla nevěříme

V tomto stavu pak Jaromír přiznal vše, co mu paní Magdaléna vnucovala a našeptávala. Nahrála jsem to na mobil a po odchodu léčitele jsem manželovi nahrávku pustila. Bála jsem se jeho reakce, ale naštěstí v něm zvítězil rozum.

Za paní Magdalénou přestal jezdit a také s ní jakkoli komunikovat. Záda ho sice občas stále pobolívají, ale ví, že bolest mu žádná kouzla nevyléčí. Pravidelně chodí k fyzioterapeutovi a společně jsme začali zase chodit plavat a věříme, že se to zlepší. I když to třeba potrvá o trochu déle…

Drahomíra T. (60), západní Čechy

Předchozí článek
Další článek
reklama
Související články
23.4.2024
Seděla jsem na terase a byla bezradná. V tom přiletěla až ke mně straka, která upustila svůj lup a zmizela... Nad mou hlavou proletěl velký pták, zakroužil nad terasou a pak přistál na stromě. Seděla jsem tam smutně a kouřila cigaretu za cigaretou. Přišla jsem o místo, byla už tři měsíce na podpoře a manžel byl v částečném invalidním důchodu. Na rekonstrukci domečku po mé babičce jsme si kdy
23.4.2024
V servisu žádnou závadu nenašli, přesto se mé nové auto chovalo podivně. Musel jsem si nakonec promluvit s jeho předchozím majitelem. Můj příběh začal koupí starého ojetého auta. Vyšlo mě na rovných čtyřicet tisíc. Mělo dvakrát přetočený tachometr, sjeté gumy a špatně dovíraly dveře na straně spolujezdce. Přiznám se, že jsem sváteční jezdec. Řidičák jsem udělal až na druhý pokus a inspektor
23.4.2024
Od dětství jsem měla problém s Velikonocemi. Často jsem ty dny protrpěla. Až minulý život ukázal příčinu. Ještě mi nebyl ani rok, když se na mém malém tělíčku a rukou s příchodem velikonočních svátků zničehonic objevily ošklivé krvavé šrámy. Pochopitelně si to nepamatuji, maminka mi to ale několikrát vyprávěla. Vypadala jsem prý, jako bych proletěla trnitým křovím. Maminka se tenkrát moc vyd
22.4.2024
Chodila do sedmé třídy, byla velký samotář, podivín a věděla všechno dopředu – i své známky i to, že se stane neštěstí. Nikdy se nemýlila. Ve třídě bylo ticho jako v hrobě. Právě se ke svému cíli blížila hodina matematiky a žáci 7 C. psali náročný test. Následující hodinu jsem měla volno, a tak jsem se v kabinetě chtěla pustit do kontroly a známkování právě napsané prověrky. V tom někdo zaklepa
19.4.2024
Lidé kolem nás mohou mít schopnosti, o kterých nemáme ani tušení. Na lázeňském pobytu jsem zažila něco neuvěřitelného. Stalo se to před necelými třemi lety, když jsem byla na měsíčním lázeňském pobytu po jedné komplikované operaci a potřebovala jsem čas na zotavenou. Nezapomenutelné setkání Během těch několika týdnů jsem tam poznala několik zajímavých lidí, ale jedno setkání nemohu z pamě
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
V Indii byly objeveny pozůstatky hada, který mohl být nejdelším na světě
21stoleti.cz
V Indii byly objeveny pozůstatky hada, který mohl být nejdelším na světě
Za hadího rekordmana byl dosud považován Titanoboa cerrejonensis, jehož pozůstatky byly objeveny v roce 2002 v severovýchodní Kolumbii. Žil zhruba před 60 miliony let a dle odhadů mohl měřit kolem 13
Vášnivý drink
tisicereceptu.cz
Vášnivý drink
Vyjádřit lásku lze mnoha způsoby. A k těm nejstylovějším patří koktejl plný neodolatelné chuti. Připravte si drink Red Valentine s rumovou lahůdkou Diplomático a prožijte se svým milovaným protějškem
Udělali Taxisové z císaře dlužníka?
historyplus.cz
Udělali Taxisové z císaře dlužníka?
Císař Matyáš je rudý zlostí. Bohatství státní kasy povážlivě klesá a jemu je jasné, kdo v tom má prsty. „Ti proklatí Taxisové,“ praští rukou do stolu. Právě oni se totiž starají o provoz poštovních linek, výdaje na jejich údržbu ale neplatí. Do kapsy jim plynou jen tučné zisky! Počátky výměny informací sahají hluboko do historie. Stálé
Jak zvládnout nepohodu při sedavém zaměstnání
epochaplus.cz
Jak zvládnout nepohodu při sedavém zaměstnání
Sedavé zaměstnání není rozhodně nic příjemného. Bez pořádné prevence se člověk začne dřív nebo později potýkat se zdravotními neduhy, typu křeče v nohou, bolesti zad a hlavy, bolesti ruky, pálení očí, problémy se zažíváním, nadváha a další. Mnohem lépe je naučit se těmto problémům předcházet, než je později řešit. Nejdůležitějším krokem v boji proti zdravotním problémům způsobeným
Krize mezi Benešovou a Matonohou snad nekončí?
nasehvezdy.cz
Krize mezi Benešovou a Matonohou snad nekončí?
Už dlouho se povídá, že manželství herečky Lucie Benešové (49) a herce Tomáše Matonohy (53) balancuje na hraně rozchodu. Herečka si nedávno vyrazila na dovolenou do luxusních lázní, kdo si ale mysle
Zámek Bečov nad Teplou a Relikviář svatého Maura: Dlouhá cesta k původní kráse
epochanacestach.cz
Zámek Bečov nad Teplou a Relikviář svatého Maura: Dlouhá cesta k původní kráse
Hned po korunovačních klenotech je relikviář svatého Maura považován za nejcennější movitou památku v České republice. A to se přitom zdálo, že tenhle románský skvost už je pro další generace nenávratně ztracen. Všechno začalo na počátku 13. století ve Francii. Biskup Gérard de Rumigny, působící v severofrancouzském městě Cambrai, byl neúnavný v hledání svatých relikvií. Nashromáždil jich hned
Mrtví s olověnou maskou: Co zabilo dva podivínské elektrikáře?
enigmaplus.cz
Mrtví s olověnou maskou: Co zabilo dva podivínské elektrikáře?
Na kopci Morro do Vintém v Brazílii byli nalezeni dva mrtví muži. Co je zabilo, nebylo jasné. Jejich obličeje byly zakryty olověnými maskami a u sebe měli jen papír popsaný čísly a lísteček s instrukc
Moderní rezidence u rovníku
rezidenceonline.cz
Moderní rezidence u rovníku
Rezidence vznikla v rovníkovém Ekvádoru. Betonová stavba rozvržená do tvaru písmene T působí přes svou masivní konstrukci příjemně svěžím, elegantním a odlehčeným dojmem. Tři podlaží, tři obytná kř
Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan
iluxus.cz
Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan
Moderní česká restaurace The Artisan spojuje gastronomický zážitek s uměleckým dotekem prostřednictvím japonské techniky Kincugi. Výborné pokrmy si teď hosté mohou vychutnat i přímo z originálních tal
Superleggera 80: Jachta inspirovaná klasickými sporťáky
epochalnisvet.cz
Superleggera 80: Jachta inspirovaná klasickými sporťáky
Nizozemská loděnice Oceanco stojí za celou řadou oslňujících lodí. Nyní odhalila novou superjachtu ze série Simply Custom, která vznikla ve spolupráci s italským návrhářským studiem HotLab. Novinka pokřtěná Superleggera 80 se vyznačuje exteriérem inspirovaným sportovními vozy z 60. let a opulentním interiérem připomínajícím luxusní penthouse.   Může se zdát trochu nepatřičné pojmenovat ohromující trup osmdesátimetrové
Jak se žilo kdysi – Česká republika
nejsemsama.cz
Jak se žilo kdysi – Česká republika
Toužíte se projít po živém muzeu, kde na vás dýchne duch dávné doby? Vyrazte do skanzenu! V Čechách i na Moravě jich najdete několik a mnohé z nich jsou unikátní. Obvykle bývá v místě připraven doprovodný program, který dokreslí atmosféru místa a přinese vám neobyčejné zážitky. Muzeum lidových staveb Kouřim Stavitelské památky z území středních, východních a severních Čech najdete v Kouřimi
Straka zlodějka mi přinesla vzácný náramek
skutecnepribehy.cz
Straka zlodějka mi přinesla vzácný náramek
Seděla jsem na terase a byla bezradná. V tom přiletěla až ke mně straka, která upustila svůj lup a zmizela… Nad mou hlavou proletěl velký pták, zakroužil nad terasou a pak přistál na stromě. Seděla jsem tam smutně a kouřila cigaretu za cigaretou. Přišla jsem o místo, byla už tři měsíce na podpoře a manžel byl v částečném